BrentonOr WNMBrenda AdrianLin Kjøp Arsenal Drakt Samual OJCNoraku

Samual Billige Borussia Dortmund Drakt AngieSwa

En av de nylig fremtredende utøverne har vært spiss Ayoze Perez, og han har til og med blitt knyttet til klubber høyere oppe på tabellen. Harper innrømmet å være imponert over spanjolen, 22, som nettet den avdøde vinneren på White Hart Lane sist helg. Rafa Benitez er opptatt av å styrke sine defensive alternativer i Billige Spania Drakt januar og spesielt venstreback-posisjonen. Hollandsk internasjonale Willems er blitt identifisert som et overføringsmål, og klubben planlegger å gjøre et trekk for ham i neste måneds vindu. Imidlertid står Magpies overfor konkurranse om full back med Roma som også er interessert i 24-åringen .

 Den italienske klubben er også interessert i Crystal Palace-stjernen Patrick van Aanholt når de søker etter en ny venstreback. Willems flyttet først til Frankfurt tilbake i august 2017, og begynte fra PSV for en avgift som antas å være i området £ 4,5million pluss tillegg. Forsvareren har omtalt regelmessig for Bundesliga-siden denne sesongen, og har spilt 19 kamper i alle konkurranser. Det er forstått at Frankfurt er motvillige til å la ham forlate neste måned, men kan bli overtalt Borussia Dortmund Fotballdrakter om et tilbud skulle overstige startgebyret de betalte for ham i fjor.

 En tårevåt Rafa Benitez forlot banen på St James ‘Park etter at Newcastle United forseglet opprykk til Premier League ved første mulighet. Magpiene hadde vinglet de siste ukene, men en stor 4-1 seier over Preston sikret en plass i 2017 / 18. toppflukt. Benitez har raskt blitt en kult-helt på Tyneside, og fansen vil være desperate etter at han skal bli i sin første sesong tilbake blant eliten.JannieCar Fodboldtrøjer Til Børn Nathaniel

MathiasGi maglie calcio poco prezzo ZVMHumber

EmeryWgnb maglie calcio a poco prezzo PhoebePal

اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

إغلاق